Oud-Turnhout U11/U13

Traditioneel is de opener van het nieuwe judoseizoen in Oud-Turnhout. Met 6 deelnemers bij de U11 en 3 deelnemers bij de U13 waren we goed vertegenwoordigd. Al mogen dat er volgende keer zeker nog een paar meer zijn.

Bij de U11 waren er een paar debutanten die voor de eerste keer deel namen bij de U11. Zij deden het zeker niet slecht voor de eerste keer, met veel inzet en vaak kampen die de volle 2 minuten duurden. Onze meer ervaren judoka’s U11 lieten dan weer zien dat ze terug een stapje vooruit hebben gezet, met een aantal winstpartijen tot gevolg. Dikke proficiat Iluna, Robin, Nicolai, Lucas, Nathan en Arkadiy.

Bij de U13 weerden onze judoka’s zich zo hard als ze konden, waarbij ze vooral zelf het initiatief zochten. Dat zien we graag. Helaas werd dit nog te weinig beloond met winst, bijvoorbeeld door net te weinig aan de mouw te trekken. Dit zijn technische details die vaak het verschil maken. Maar daar gaan we de volgende weken zeker op blijven verder werken tijden de trainingen. In ieder geval ook een dikke proficiat voor Siebe, Arsen en Nathan.