Judo Brecht

 

 

27 april was het de laatste wedstrijd van het seizoen te Brecht.

Brasschaat had 8 deelnemers; vier deelnemers U11 en vier deelnemers U13.

Nils ging voor de eerste keer mee en mocht direct de spits afbijten. De eerste twee wedstrijdjes verliepen nog moeizaam, maar hij gaf zich niet zomaar gewonnen. 
De derde keer was hij pas echt wakker en vocht dan ook een knappe wedstrijd. Hij kon jammer genoeg nog geen wedstrijdje winnen.

Daarna was het de beurt aan Kato. Kato zat in een poule van drie en moest dus twee keer vechten.
Haar eerste wedstrijd was ze nog niet goed wakker en verloor ze vrij snel met ippon. De tweede wedstrijd was ze wel wakker en liet ziet wat ze kon. Ze scoorde een mooi punt en kon volgen naar houdgreep. Een mooie tweede plaats voor Kato, proficiat!

Nickolai en Zeppe moesten tegelijkertijd vechten. Ze hebben alletwee goed gevochten. Zeppe begint beter en beter te vechten waardoor hij zijn eerste wedstrijdje gewonnen heeft. Een dikke proficiat! 

Na de middag was het de beurt aan de miniemen. 

Matthijs en Jorgo moesten als eerste beginnen. Matthijs begon de match goed, maar verloor even zijn evenwicht waardoor de tegenstander een mooie ippon kon scoren. De volgende twee wedstrijden liet Matthijs zien wat hij kon en scoorde zelf twee keer met ippon. Super!
Jorgo was in grote vorm en liet dat duidelijk zien. Hij won zijn twee eerste wedstrijden door duidelijk zelf aan te vallen. Knap! 

Ondertussen stonden Matse en Sander al klaar. Matse vocht de eerste twee wedstrijden wat afwachtend, maar kon wel enkele mooie aanvallen plaatsen. Jammer genoeg werd hij twee keer overgenomen. De derde wedstrijd ging Matse er volledig voor en viel zelf goed aan. Hij kon deze wedstrijd niet winnen, maar vocht een knappe wedstrijd. Niet opgeven, Matse!

Sander was s’morgens al gaan voetballen, maar was klaar voor de wedstrijd. Hij begon goed en won zijn eerste wedstrijd met een super mooie ippon. Daarna ging het wat moeizamer en kwetste hij zich aan zijn knie. Veel beterschap!

Arn en Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *