De laatste wedstrijd van het seizoen en iedereen was in topvorm!

Nils mocht voor de allereerste keer beginnen aan de wedstrijd. (Anders moet hij altijd wachten tot 17u ofzo ;-) )
Hij had er zin in. De eerste kamp ging gelijkopgaand. Nils kreeg in de helft van de kamp een shido voor niet aanvallen, maar hij kon dit nog goedmaken. Hij had bijna een score, maar verloor de eerste kamp jammer genoeg door de shido. Zijn  tweede kamp won hij vlot. De derde tegenstander was jammer genoeg iets sterker. Nils heeft vandaag wel weer mooie judo laten zien. Nu nog een klein beetje aanvallender worden en volgend jaar gooi je ze allemaal in de mat. Knap gedaan, Nils!

Thibo had een technisch probleempje en was weer een klein beetje zenuwachtig. Een klein beetje maar.
Verstijfd op de mat vocht hij toch knap de drie kampen. Goed gedaan, Thibo!

Op Ceyson stond geen maat vandaag en gooide al zijn tegenstanders dan ook met een knappe ippon. Super!

Kato O. had er zin in en gooide direct twee van de drie tegenstanders op haar rug. De derde tegenstander was even sterk als Kato. Ze vochten gelijkopgaand, tot Kato een klein foutje maakte en de tegenstander hiervan profiteerde. Kato liet zich niet doen en vocht terug als een leeuwin. De scheidsrechter zei zelfs tegen haar dat ze wat voorzichtiger moest vechten, want dat ze hierdoor de tegenstander pijn kon doen??? Nog nooit gehoord! Helaas, het mocht niet baten, Kato kon niet meer scoren. Ze heeft wel een supergoede wedstrijd achter de rug. Meer van dat volgend jaar!

Ook Axel heeft niet zo lang op de mat gestaan. 2x zelf heel snel geworpen. 1x stom laten verrassen en score tegen. Knappe wedstrijd, Axel!

Arn en Britt